Taking a deep breath~  

Posted by Bart Persie in ,

cuti tahun baharu cina telah pun abis..

lebuh raya pun dah tak jem bagai gile..
sekarang nie aku tengah mengasahkan mindaku untuk menghadapi perang 'test' yang akan berlangsung minggu depan.
nak gune bazooka, macam over sangat.. gune keris jela.. :D
Ntah la.. Kali ini aku agak tenang.. Nak cakap subjek senang-senang, aku ade gak amik killer subject sem nie, iaitu control engineering..
Tapi aku agak nervous bile pikir pasal FYP..

Fatigue oh fatigue.. kenapakah engkau fatigue?? hurm.. (mengeluh..)

This entry was posted on Tuesday, February 8, 2011 at Tuesday, February 08, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Maria Ellena  

Fatigue tu apa b? hehehe.. semoga berjaya ye... :)))))

February 9, 2011 at 4:29 PM

Post a Comment